Disclaimer

DISCLAIMER

 Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van UNLIMITED CREATIONS en de geleverde diensten van UNLIMITED CREATIONS.
UNLIMITED CREATIONS behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

UNLIMITED CREATIONS besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. UNLIMITED CREATIONS is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal UNLIMITED CREATIONS een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van UNLIMITED CREATIONS. Zonder schriftelijke toestemming van UNLIMITED CREATIONS is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

UNLIMITED CREATIONS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

KvK- en BTW-nummer

UNLIMITED CREATIONS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is onderdeel van World Wide Web Creations BV onder KvK-nummer 82654204. Het Btw-identificatienummer van UNLIMITED CREATIONS is NL862554019B01.

Wilt u meer weten over onze Algemene voorwaarden, Privacy Beleid of Cookieverklaring?