PRIJZEN

Actie prijs website €299

Als eerste wilt u natuurlijk weten wat de prijzen zijn bij Unlimited Creations. Bent u een startende ondernemer en heeft u nog helemaal geen website dan is de one-page website een goede uitkomst voor u. De one-page website is een informatieve volledige website en is gebouwd op 1 pagina. Ook het technische gedeelte is goed ingericht, zodat u goed te vinden bent in de zoekmachines zoals Google. De indeling en opties van de website kunt u helemaal zelf inrichten zoals u dat wilt. Om te starten is dit zeker een uitkomst. Wilt u later een wat grotere website dan kunnen wij voor een meerprijs uw website uitbreiden.

Actie prijs webshop €499

Ook voor het maken van een webshop heeft Unlimited Creations een leuke actie. Bent u een startende ondernemer en heeft u nog helemaal geen webshop, dan kunt u beginnen met een wat kleinere webshop. Deze webshop is voorzien alle aspecten die een webshop nodig zoals betaalmogelijkheden iDEAL, afrekensysteem, voorraadbeheer etc. Ook het technische gedeelte is goed ingericht, zodat u goed te vinden bent in de zoekmachines zoals Google. Om te starten is dit zeker een uitkomst, wordt u wat groter dan kunnen wij uw webshop voor een meerprijs uitbreiden.

Actiepakket website

€ 299
  • Domeinregistratie (.nl)
  • Hostingpakket (1 GB)
  • SSL-beveiliging + AVG
  • One-page website
  • SEO (vindbaarheid Google)

Actiepakket webshop

€ 499
  • Domeinregistratie (.nl)
  • Hostingpakket (1 GB)
  • SSL-beveiliging + AVG
  • Shop (50 producten)
  • SEO (vindbaarheid Google)

Naast onze actiepakketten hebben wij ook nog andere pakketten. Bekijk hier onze overige prijzen voor het maken van websites en webshops

Extra opties en de prijzen

Naast uw website heeft u nog andere mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de website goed te vinden is op het internet oftewel Google. Een aantal aspecten zijn heel erg belangrijk voor uw vindbaarheid waar Google veel waarde aanhecht. Wij hebben alle belangrijke aspecten voor u op een rij gezet. Bekijk hier de SEO opties. Wij hebben SEO pakketten al vanaf €100,-.

SEO tekst laten schrijven en de prijzen

Vindt u het lastig om zelf teksten te schrijven voor uw website of heeft u daar geen tijd voor. Wij hebben de service om dit voor u uit handen te nemen. Tegen een meerprijs kunnen wij teksten voor uw website schrijven. Om inzicht te kunnen krijgen wat u als ondernemer doet, gaan wij u interviewen. Na het interview hebben wij een goed beeld van uw onderneming en kunnen wij aan de slag om uw website te vullen met mooie en goed geschreven teksten. Wij hebben al pakketten vanaf €100,-.

Prijs logo laten ontwerpen

Unlimited Creations werkt ook samen met Grafische ontwerpers. Heeft u nog geen logo en wilt u er een laten ontwerpen. Tegen een meerprijs kunnen wij een logo voor u ontwerpen, helemaal naar uw smaak en wensen.

U krijgt twee controle momenten waar u uw wijzigingen en wensen kenbaar kunt maken. Nadat uw logo af is krijgt u deze digitaal gemaild, zodat u uw logo ook kunt gebruiken voor al uw drukwerk. De kosten voor het ontwerpen van een logo kost €100,-.

Uw website ook in het Engels?

Heeft u veel Engelstalige klanten en wilt u ook uw website in het Engels laten maken dan is dat voor Unlimited Creations geen probleem. Wij vertalen uw website voor u zodat u nog beter te vinden bent in Google en uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Wilt u een wat uitgebreidere website laten bouwen dan hebben wij naast onze actiepakket meerdere opties voor u. Bekijk de overige website prijzen van het maken van een website.