SEO vindbaarheid

Als u een mooie professionele website of webshop heeft laten maken dan wilt u natuurlijk ook gevonden worden in Google. Wij bieden u een speciaal SEO-pakket aan.

Maar wat is SEO? Hieronder een stukje uitleg over SEO – vindbaarheid en waarom het zo belangrijk is.

Wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” of te wel “Zoekmachine optimalisatie”! SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van uw website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en andere zoekmachines. Dit wordt gedaan door bepaalde zoekwoorden in uw tekst te verwerken. Wanneer een klant bijvoorbeeld opzoek is naar potgrond van een bepaald merk, verwacht de klant dat ze natuurlijk alleen websites te zien krijgen die dit product verkopen of er informatie over geven. Door het gebruik van relevante zoekwoorden in uw teksten, kunnen uw klanten en potentiële klanten u beter vinden. Oftewel om zo betrouwbaar en vindbaar te zijn op Google is het belangrijk dat SEO vindbaarheid op uw website is toegepast.
SEO teksten

SEO teksten

Krijgt u weinig bezoekers op uw website of webshop en wilt u niet blijven adverteren? Is uw website nog niet geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google? Uw bedrijf wordt dan moeilijk gevonden door potentiële klanten. SEO teksten laten schrijven is een goede investering in uw bedrijf, omdat het de meest effectieve en efficiënte manier is om uw bereik te vergroten. Wilt u dus beter worden gevonden in Google dan kunt u ervoor kiezen om uw teksten te laten schrijven. Wij doen dit door middel van een persoonlijk interview. Wij bieden pakketten aan vanaf € 100,-.

Bekijk de prijzen van het maken van een website.